forelasningar_1000x350_2

Prenumerera på vårt inspirationsbrev

Föreläsningar

Inspirerande föreläsningar 

Ibland krävs det inspiration eller insikter för att komma vidare och ta nästa steg. Vi på Tillväxtkraft håller 60-180 minuter långa föreläsningar som är optimala för dina möten med styrelsen, ledningen eller personalteamet.

Strategisk positionering

Vad skiljer vinnarna från förlorarna? Hur kan vi särskilja oss på en marknad där konkurrensen blir allt tuffare och det blir allt svårare att vara unik?

1. Minska konkurrensen
2. Få nöjdare kunder
3. Öka det genomsnittliga ordervärdet

Under en timme går vi igenom framgångsrika exempel och konkreta metoder för hur du inom sex månader, med hjälp av strategisk positionering av ditt företag eller affärsområde, kan öka försäljningen genom att minska konkurrensen, få nöjdare kunder och öka det genomsnittliga ordervärdet.

Modelling excellence

Visste du att framgång lämnar spår både hos individer och företag? Men hur gör man för att gå i samma fotspår som andra har tagit? Hur ”knycker” man framgångsrecept och från vem ska man knycka dem?

Modelling excellence handlar om att titta på de individer eller grupper i en organisation som presterar högst och att ta vara på deras prestation genom att förmedla och implementera den i resten av organisationen. Hur väl presterar t.ex. din bästa jämfört med din sämsta ledare eller säljare? Vad skulle effekten bli för din organisation om avståndet mellan dem minskade? Modelling excellence kan skapa en multiplikatoreffekt för din organisation och det finns konkreta strategier och modeller för hur du lyckas.

Säljstrategi 3.0

Det finns många olika skolor inom försäljning. Det händer också mycket på den digitala arenan som gör det svårt att hålla rätt kurs i försäljningsstrategin. Under föreläsningen reder vi ut begreppen och upptäcker nya möjligheter. Vi tar bland annat upp:

  • 7 kompetenser som alla högpresterande säljare bemästrar
  • Hur du kan dra nytta av förändringarna på den digitala arenan
  • 3 vanliga misstag som säljchefer gör idag inom komplex b2b-försäljning

Efter föreläsningen kommer du och övriga deltagare att vara fulla av energi och rustade med praktiska tips om hur ni kan ta er affärsverksamhet till nästa nivå.